donderdag 3 november 2022

Het Frans Hals Museum in Haarlem zoekt een conservator moderne kunst (28 uur)

Sluitingsdatum: 13 november 2022

Het Frans Hals Museum is het kunstmuseum van de stad Haarlem. Op twee schitterende historische locaties in het centrum van Haarlem toont dit museum de grootste collectie werken van Frans Hals, oude, moderne én hedendaagse kunst in een spannende mix. Onze tentoonstellingen, programma’s en activiteiten zijn erop gericht om bestaand en nieuw publiek anders te laten kijken en meer te laten zien, voelen en delen. Het Frans Hals Museum is dan ook een museum met een internationale reputatie, een landelijke uitstraling en een lokale verankering.

Het Frans Hals Museum is bezig met de overgang naar publieksgerichter werken, waarbij we niet alleen voor, maar in co-creatie met doelgroepen het museum relevanter willen maken voor meer mensen. We stimuleren daarbij diverse en nieuwe perspectieven op het museum, onze collectie en onze maatschappelijke rol.

Wij zoeken per 1 februari 2023 een Conservator moderne kunst

nadruk op de periode omstreeks 1900 

voor 28 uur per week

Ze zoeken uitdrukkelijk een junior profiel, iemand die zich in "een eerste fase van een veelbelovende carrière bevindt", met 3 tot 5 jaar ervaring in een museum of presentatie instelling en ervaring met cocreatie en samenwerken met andere partijen. 

Alle info vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten