vrijdag 8 november 2019

CONF: Interuniversitaire en intermuseale studiedag XIX

CONF: Interuniversitaire en intermuseale studiedag XIX
Werkgroep XIX
Rockoxhuis, Antwerpen (Keizerstraat 12)
Vrijdag 6 december 2019
Inschrijvingsdeadline: 25 november 2019


Op vrijdag 6 december 2019 vindt de jaarlijkse studiedag van de Werkgroep XIX plaats in Antwerpen. Het wordt ditmaal een erg feestelijke editie: met de leuze 'X jaar XIX' vieren we het tienjarig bestaan van de werkgroep, die inderdaad het levenslicht zag in het najaar van 2009. We ontvangen u graag vanaf 9u30 in het Rockoxhuis (Keizerstraat 12). De voormiddag bestaat uit drie prikkelende lezingen, en daar laten we voor deze bijzondere gelegenheid een panelgesprek aan aansluiten over 10 jaar onderzoek en museale werking rond 19de-eeuwse kunst in België, om terug te blikken én vooruit te kijken. Na een gezamenlijke lunch volgt een museum- en een tentoonstellingsbezoek.

Bovenstaand vindt u het volledige programma terug, alsook de praktische modaliteiten voor de inschrijving.

Om de kosten van de organisatie te dekken zijn wij verplicht een bijdrage van € 25 per persoon aan te rekenen. Locatie, middagmaal e.d.m. zijn daarin inbegrepen; alleen de drank bij de lunch wordt ter plaatse (contant en individueel) afgerekend. De rekeninggegevens voor betaling per overschrijving zijn vermeld in het programma.

De inschrijving wordt geregistreerd bij de ontvangst van deze bijdrage én bij het doorgeven van uw menukeuze via werkgroepXIX(at)gmail.com :
a. Stoofvlees met salade en frietjes,
b. Vegan curry van Belgische groenten (gluten- en lactosevrij), of
c. Sliptong met oventomaat en frietjes

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Inschrijvingen lopen tot en met maandag 25 november.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten